ShareThis
EnglishenEnglish
ELIDEK
Greece20
NextEU
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Εναρκτήρια συνάντηση iMedius (08/02/2024)

main-img

Ενημέρωση: 06-03-2024 15:56

Στις 8 Φεβρουαρίου 2024, τα μέλη του έργου iMedius πραγματοποίησαν την εναρκτήρια συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Ο κύριος στόχος της συνάντησης ήταν να κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες μεταξύ των ιδρυμάτων-εταίρων και των μελών της ομάδας iMedius και να αποφασιστούν τα βήματα που θα ακολουθηθούν στο μέλλον.

Παρουσιάστηκε το σχέδιο του έργου, το χρονοδιάγραμμα και η διάρκεια των Πακέτων Εργασίας (Work Packages - WPs), μετά τη θετική αξιολόγηση που έλαβε η ερευνητική πρόταση και η δομή της από το Ελληνικό Ίδρυμα Ερευνών και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.). Μάθετε περισσότερα για το σχέδιο του έργου.

Υπάρχουν 5 Πακέτα Εργασίας (Work Packages - WPs):

  1. WP1: Διαχείριση του έργου (μήνες: 1-24)
  2. WP2: Ανάλυση, Επικοινωνία, Προγραμματισμός και Σχεδιασμός (μήνες: 1-12)
  3. WP3: Ανάπτυξη και Υλοποίηση (μήνες: 11-19)
  4. WP4: Ενσωμάτωση, Αξιολόγηση και Ανατροφοδότηση (μήνες: 18-24)
  5. WP5: Διάδοση και Διαχείριση της Επικοινωνίας (μήνες: 1-24)

Μια πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση έγινε αργότερα για κάθε WP. Συζητήθηκαν τα παραδοτέα σχετικά με κάθε Πακέτο Εργασίας και ανατέθηκαν στα αρμόδια μέλη της ομάδας, ενώ συζητήθηκαν επίσης οι κύριες πρώτες εργασίες.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στους 4 ειδικούς στόχους του έργου και τους αντίστοιχους βασικούς δείκτες απόδοσης (Key Performance Indicators - KPIs) που θα διασφαλίσουν ότι τα παραδοτέα και τα WPs βρίσκονται σε καλό δρόμο και ότι το έργο εκπληρώνει τους στόχους του.



iMedius

Διεπιστημονικά εργαλεία για την καταγραφή της επίδρασης των μέσων

Δείτε Περισσότερα




Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης